• Appartement Vorstelijk

  Appartement Vorstelijk

  Appartement Vorstelijk (45 m2) ligt aan de voorzijde van het huis. U komt binnen aan de zijkant, via een gedeelde entree met het appartement Kroon (boven).
  De woonkamer, overlopend in de ruime eetkeuken, heeft een schuifpui naar het terras met een gezellig zitje, met parasol en een eettafel met 4 stoelen. De keuken is voorzien van alle luxe apparaten die het verblijf veraangenamen evenals bestek, borden etc. Keukenhanddoeken, vaatdoekje en zeep zijn ook aanwezig. 
  Extra in deze kamer is de gashaard! Binnen enkele minuten is het warm!
  Het slaapgedeelte staat in open verbinding met de woon- en eetkamer.
  Het elektrisch verstelbare boxspring bed heeft twee matrassen (90 x200).

   

 • De Woonkamer/keuken/slaapgedeelte

  De sfeervolle woonkamer heeft een heerlijke zithoek, een eethoek, digitale televisie en DVD-speler.
  Vanaf de bank kunt u genieten van het uitzicht op het zonneterras. Hier kunt u heerlijk buiten zitten, eten en zonnen. Er zijn een tafel met 4 stoelen, 2 ligstoelen en een parasol.

  In het keukendeel staat een tafel met 4 stoelen. De keuken is volledig ingericht en heeft een 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser, combi oven/magnetron en koelkast met vriesvak.
  Het slaapgedeelte is gescheiden van het woongedeelte, maar staat hier wel mee in een open verbinding. De bedden zijn elektrisch verstelbare boxsprings van 2 keer 90 x 200 cm.

  De badkamer is voorzien van een ruime douche, w.c. en wastafel combinatie.

   

 • Badkamer

  Deze verwarmde ruimte is voorzien van een ruime douche gecombineerd met een toilet en een vaste wastafel.

 • De tuin

  De tuin / het terras bereik je door de schuifpui grenzend aan het woongedeelte en ligt op het zuidwesten. Deze is alleen voor dit appartement.
  Er staat een tafel met 4 (eet)stoelen, twee heerlijke ligstoelen en een parasol.