• Contactformulier

  Hebt u vragen aan ons? wij helpen u graag.
  Uw aanvraag tot huur van een van onze appartementen kunt het beste op deze pagina doen

  Door gebruikmaking van dit contact formulier gaat u ermee akkoord dat wij (persoonlijke) gegevens van u ontvangen.  Deze gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database die wordt beheerd door Prinsheerlijk Bergen. Deze gegevens worden onder geen enkele omstandigheid gedeeld buiten onze bedrijf.  Door het invullen en verzenden van dit formulier geeft u expliciet toestemming om uw gegevens met ons te delen.

 • Contactgegevens

  Karel de Grotelaan 23
  1861 KH Bergen NH
  +316 14112362

 •  Verstuur uw vraag

 • Routebeschrijving

  Vanuit Amsterdam komt u bij Alkmaar en volgt richting Den Helder. U neemt de rotonde driekwart rond. Vervolgens volgt u de randweg tot u een afslag naar Bergen ziet, linksaf. Vervolgens rechts aanhouden en rechtdoor tot de rotonde in Bergen. Hier rechtdoor en bij de tweede rotonde driekwart rond. Na ongeveer 100 m de eerste weg links en meteen weer rechts de ventweg op. Dit is de Karel de Grotelaan. Als u aan de rechterkant een huis ziet bent u op de plek van bestemming, dit is t.o. nr. 40. 

  Komt u vanaf de Afsluitdijk, c.q. Den Helder, dan gaat u bij de golfbaan de Kogendijk op tot de rotonde. Hier gaat u rechtdoor tot de eerste afslag links. Zie verder hierboven.

 • Ligging van onze appartementen

  Onze appartementen zijn zeer centraal gelegen, slechts een paar minuten lopen van het centrum. Met onze (gratis)parkeerkaart kunt u in de Karel de Grotelaan gratis parkeren.

  Karel de Grotelaan 23, 1861 KH Bergen NH

  +316 14112362
  info@prinsheerlijkbergen.com