• Voorwaarden voor verhuur

  Aankomst en vertrek
  Het door u gehuurde appartement is beschikbaar vanaf 16:00 uur op de dag dat de huurperiode ingaat en dient op de laatste dag van de huurperiode voor 11:00 uur te worden verlaten. Mochten deze tijden problemen opleveren in verband met uw reisschema dan zijn in overleg andere afspraken mogelijk. Omdat de sleutel van het appartement persoonlijk aan u overhandigd wordt, verzoeken wij u aankomst en vertrektijden aan ons door te geven.

  Reservering
  U kunt telefonisch, schriftelijk, per e-mail of via het contactformulier op onze website een reserveringsaanvraag doen. Als de accommodatie vrij is voor de gewenste periode, krijgt u van ons een bevestiging per email. Zodra wij de aanbetaling ontvangen hebben is de reservering definitief.

  Betaling
  De betaling van de huur wordt via de volgende bankrekening gedaan:
  Banknummer: NL06RABO0144764881 ten name van HPAM Nijdam
  De aanbetaling is 30% van de totale huursom en het restant moet uiterlijk 6 weken voor aankomst worden voldaan.

  Annulering
  Annuleringen dienen telefonisch en/of per e-mail te worden doorgegeven aan de verhuurder. Bij annulering tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode vervalt teruggave van het reserveringsvoorschot. Bij annulering in de periode vanaf 8 tot 4 weken vóór aanvang van de huurperiode is 75% van de huursom verschuldigd. Bij latere annuleringen is de gehele huursom verschuldigd. Voor deze kosten kunt u zich verzekeren d.m.v. een annuleringsverzekering. Wij adviseren u dan ook naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

  De omgeving
  Wij verwachten dat u respectvol met de spullen, tuin en andere huurders omgaat. Ieder zijn rust en privacy geven.
  We verzoeken u geen beddengoed mee naar buiten te nemen, er zijn strandlakens aanwezig.
  Als er dingen kapot zijn geraakt geef dit dan door zodat dit vervangen of opgelost kan worden.

  Schoonmaak
  Bij vertrek wordt het appartement voor u schoongemaakt. De kosten voor de eindschoonmaak bedragen € 50,00. We verzoeken u de accommodatie netjes achter te laten: laat geen afwas, levensmiddelen in de koelkast, volle prullenbakken, vuilniszakken en dergelijke staan.

  Rookvrij
  We willen iedereen een schoon appartement aanbieden dus mag er binnen niet gerookt worden.

  Borg
  De borg bedraagt 200 euro, vooraf te voldoen. Deze wordt binnen 2 weken teruggestort op uw rekening als alles in orde blijkt te zijn.